Krovni limovi

Svi krovni pokrivači predstavljaju završni, zaštitni sloj svake kuće, vikendice, skladišta ili poslovnog objekta, čija je glavna uloga da spreči mehanička oštećenja drugih slojeva krova, kao i eventualni prodor vode, vetra ili toplote. Na našem tržištu se nude brojne vrste krovnih pokrivača, od kojih je svaki namenjen određenim vremenskim uslovima, obliku i nagibu krova.

U našoj kompaniji možete pronaći, između ostalog, profilisane limove ogromne pokrivne moći, koji svoju široku primenu  pronalaze u krovnim, fasadnim i plafonskim oblaganjima. U velikoj meri su zastupljeni na tržištu kao najbolji izbor za pokrivanje objekata svih namena. Najčešće se izrađuju od pocinkovanog i plastificiranog lima i imaju odlične tehničke karakteristike i savršeni kvalitet. Krovni limovi izuzetno su traženi i često se koriste u izgradnji zbog svojih mnogobrojnih odličnih karakteristika. Pre svega su veoma lagani, estetski prihvatljivi, postojani, dugotrajni i, pre svega, izdržljivi, jer mogu podneti najjače udare vetra, kiše i snega.

U Hardlimu ćete pronaći krovne limove najboljeg kvaliteta, po različitim cenama, koje su prilagođene materijalu, tipu zaštite, ali i proizvođaču samog proizvoda.

Krovni trapezni limovi T 12/100

Krovni trapezni limovi

T 12/100

Krovni trapezni limovi T 18/150

Krovni trapezni limovi

T 18/150

Krovni trapezni limovi T 35/190

Krovni trapezni limovi

T 35/190

Krovni trapezni limovi STRONG T 40 250

Krovni trapezni limovi

STRONG T 40/250

Krovni lučni limovi T 40 250

Krovni lučni limovi

T 40/250

Krovni limovi u obliku crepa C25/350

Krovni limovi u
obliku crepa C25/350

Krovni limovi u obliku crepa Rustik

Krovni limovi u obliku crepa Rustik

 

Duplo falcovani lim (G-FALC)

Duplo falcovani lim (G-FALC)