LIM IZ PRVE RUKE!

Kompanija Hardlim spaja tehnologiju, inženjering i tradiciju u oblastima građevinske limarije i crne metalurgije. Zahvaljujući stalnom usponu kompanije, razvoju prozivodnih kapaciteta, usvajanju novih tehnologija i novih proizvoda Hardlim se svrstava u red najproduktivnijih građevinskih kompanija u Srbiji. Ono što nas krasi godinama je pouzdanost, kvalitet i poverenje naših klijenata. Primenom savremene tehnologije u proizvodnji, Hardlim je razvio široki spektar proizvoda i brojne mogućnosti pri koncipiranju arhitektonskih rešenja.

Naš kvalitet proizvoda je sigurna opklada

Profilisani limovi

Profilisani limovi ogromne pokrivne moći primene nalaze u krovnim, fasadnim i plafonskim oblaganjima. Izrađuju se od pocinkovanog i plastificiranog lima. Jedna od prednosti profilisanih limova je i to što je lako naći boju koja će se uklopiti u postojeće arhitektonsko rešenje objekta koji se gradi.

[siteorigin_widget class=”Recent_Posts_Widget_Extended”][/siteorigin_widget]

Zašto baš mi?

Širok asortman

U našoj ponudi imamo široki spektar profilisanih limova kao i prateću limenu galanteriju koji zadovoljavaju sve standarde pri koncipiranju arhitektonskih rešenja.

Dugogodišnje iskustvo

Mnogo toga smo uradili ali posao tek predstoji. Zadovoljna mušterija je naša poslovna strategija.

Velika fleksibilnost 

Stručan i obučeni kadar kopanije Hardlim osposobljen je za izvođenje najzahtevijih zadataka u oblasti građevinske limarije i crne metalurgije.

Metalurgija

Crna metalurgija je sastavni deo građevinarstva. Kompanija Hardlim nudi široki spektar konstruktivnih cevi, šparinga, TVL i HVL limova, rešetkastih gazišta i grifovanih pletiva. Hardlim nudi uslugu savijanja i sečenja materjala, CNC gasno sečenje prema zadatoj specifikaciji klijenta.